Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Catalog produse

AdBlue 1,5 L

AdBlue 1,5 L

Este conceput special pentru piața autoturismelor și noile standarde de emisii Euro 6 ale UE.

Solutie gata preparata pentru utilizare. Se foloseste pentru autoturismele echipate cu motoare Diesel de ultima generatie echipate cu tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva), in conformitate cu instructiunile producatorului continute in cartea tehnica a vehiculului. 

Contine solutie uree 32,5% si apa demineralizata. Injectat în gazele de evacuare, AdBlue reduce emisiile nocive de oxizi de azot (NOx) si este in conformitate cu normele de poluare Euro VI. Scopul principal al produsului este de a reduce emisiile de gaze de ardere pentru mediul înconjurător. 

Sticla de 1.5 litri este unica pe piata. Dozator este dezvoltat în special pentru a îndeplini nevoile utilizatorului final.

AdBlue® este coroziv, și poate duce la deteriorarea hainelor, tapițerie sau a vopselei, în cazul în care e vărsat. Cu ajutorul sticlei de 1,5L consumatorul poate umple masina in conditii de siguranta, prevenind orice deversare sau mirosuri.

Este o soluție gata preparata pentru motoarele diesel echipate tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva). Contine solutie uree 32,5% si apa demineralizata. Injectat în gazele de evacuare, AdBlue reduce emisiile nocive de oxizi de azot (NOx) si este in conformitate cu normele de poluare Euro IV, Euro V și Euro VI.

AdBlue ® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie (VDA).

Depozitare:

  • - a se depozitata la temperaturi cuprinse -11 ° C minim (cristalizare) și maxim + 35 ° C (peste aceasta temperatura AdBlue se descompune cu degajare de amoniac și bioxid de carbon)
  •  - a nu fi expus în lumina directă a soarelui.

AdBlue ® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie (VDA).

Productie Anglia.

Specificatii
  • ISO 22241-4
  • DIN 70070
Download PDF Fisa tehnica.pdf
Cod produs:

Produse similare

AdBlue ALPINE - 10 L

AdBlue ALPINE - 10 L Detalii