Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Catalog produse

AdBlue STP 4,7 L

AdBlue STP 4,7 L

Este o soluție gata preparata pentru motoarele diesel echipate tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva).

Contine solutie uree 32,5% si apa demineralizata. Injectat în gazele de evacuare, AdBlue reduce emisiile nocive de oxizi de azot (NOx) si este in conformitate cu normele de poluare Euro IV, Euro V și Euro VI.

Solutie gata preparata pentru utilizare. Se foloseste pentru autoturismele echipate cu motoare Diesel de ultima generatie echipate cu tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva), in conformitate cu instructiunile producatorului continute in cartea tehnica a vehiculului.  Scopul principal al produsului este de a reduce emisiile de gaze de ardere pentru mediul înconjurător.

AdBlue® este coroziv, și poate duce la deteriorarea hainelor, tapițerie sau a vopselei, în cazul în care e vărsat. Cu ajutoru stutului de umplere consumatorul poate umple masina in conditii de siguranta, prevenind orice deversare sau mirosuri.

AdBlue ® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie (VDA).

Consumul de AdBlue variaza in functie de consumul de motorina si de distanta parcursa. Un autoturism care foloseste AdBlue consuma in medie cam 1-1.5 litri de AdBlue pentru fiecare 1000 km parcursi.

Autoturismele au rezervoare de AdBlue de 20 litri, deci un plin cu solutia incolora este suficient pentru 15.000 km.

Depozitare:

  • - a se depozitata la temperaturi cuprinse -11 ° C minim (cristalizare) și maxim + 35 ° C (peste aceasta temperatura AdBlue se descompune cu degajare de amoniac și bioxid de carbon)
  •  - a nu fi expus în lumina directă a soarelui.

AdBlue ® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie (VDA).

Productie Anglia.

Specificatii
  • ISO 22241-4
  • DIN 70070
Cod produs:

Produse similare

AdBlue ALPINE 10 L

AdBlue ALPINE 10 L Detalii

AdBlue 200 L

AdBlue 200 L Detalii

AdBlue STP 3,5 L

AdBlue STP 3,5 L Detalii