Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Societatea Edy Impex 2003 va ofera cea mai variata gama de lubrifianti auto

O masina nu poate functiona fara combustibil, anumite accesorii, si, mai ales, fara lubrifianti auto. Acestia fac parte din accesoriile care nu trebuie sa va lipseasca nicicand din masina dvs., pentru ca aceasta sa fie pusa la punct non-stop. Daca va intereseaza sa investiti in produse de calitate, la preturi accesibile, nu ezitati sa luati legatura cu firma Edy Impex 2003, pentru a asigura protectia potrivita motorului masinii dvs. Lubrifiantii auto marca Igol sunt disponibili acum la cel mai bun raport calitate-pret in oferta companiei Edy Impex 2003!

Edy Impex 2003 – furnizorul numarul unu de lubrifianti auto

Vreti ca masina dvs. sa dea randamentul maxim? Nu stiti de ce exista anumite probleme legate de functionarea autovehiculului dvs.? Trebuie sa fie din cauza lubrifiantilor auto pe care ii folositi! Daca incepeti un parteneriat cu firma Edy Impex 2003, veti descoperi ca nu aveti de ce sa va ingrijorati in privinta eficientei lubrifiantilor auto folositi. Edy Impex 2003 este printre putinele firme din Romania ce importa oficial produse ale grupului francez Igol. Printre aceste produse se numara si lubrifiantii auto. Igol este un brand cunoscut pe piata auto internationala din prisma calitatii produselor comercializate.
Aveti nevoie si dvs. de lubrifianti auto Igol? Apelati la expertii Edy Impex 2003, care va ofera de asemenea o gama variata de uleiuri, antigel, unsori, lichid de frana, pentru masini, camioane, motociclete, utilaje de constructii, utilaje agricole sau ambarcatiuni. Lubrifiantii auto de la Edy Impex 2003 sunt de cea mai buna calitate, cu performante recunoscute la nivel mondial. Acestia au rolul de a proteja motorul masinii dvs. si de a va asigura un drum lin, lipsit de incidente. Edy Impex 2003 are o oferta de lubrifianti auto ce cuprinde atat lubrifianti sintetici, cat si semi-sintetici, minerali sau cei special conceputi pentru toate tipurile de motoare. Lubrifiantii auto pe care ii veti gasi la Edy Impex 2003 pot fi folositi ori de cate ori este cazul, ori de cate ori trebuie sa ii schimbati, iar consumul de carburant va scadea si el considerabil.

Cautati lubrifianti auto pentru masina dvs.? Ii gasiti la Edy Impex 2003!

Lubrifiantii auto oferiti de firma Edy Impex 2003 sunt prietenosi cu mediul inconjurator, nu prezinta niciun risc pentru acesta, sunt ieftini si de cea mai buna calitate. Edy Impex 2003 este un furnizor profesionist de lubrifianti auto de top, cea mai buna alternativa pentru masina dvs. Nu trebuie decat sa comandati lubrifianti auto online, direct de pe site-ul lor, si sa va bucurati de beneficiile acestora. Asigurati masinii dvs. toate conditiile necesare unui mers conform normelor, cumparand uleiuri si lubrifianti auto special conceputi pentru tipul de masina pe care il conduceti. Nu va mai pierdeti timpul cu lubrifianti slabi, care cresc consumul de combustibil, cand aveti produse de top din oferta Edy Impex 2003!

Inapoi la stiri...

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.