Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Istoria unui lider

Inceputurile istoriei IGOL merge înapoi în anul 1908, data la care Maurice Cahingt a creat PHILADELPHIA, o companie de familie, care are vocația pentru comerțul de lubrifianti, deoarece la începutul secolului XX in Franta nu exista un producator de lubrifianti.

La origine, marca Philadelphia isi imprumuta numele de la orasul american, de unde se aducea uleiul in butoaie de lemn. In ani 40, producerea uleiurilor necesita contributia aditivilor pentru a indeplini cerintele mai severe a producatorilor. Atunci compania accepta provocarea si se avanta in formularea si producerea de lubrifianti.

Istoria unui lider

67 de ani de lubrifianti sub marca IGOL

În 1949, Maurice Cahingt si o duzină de întreprinzători independenți care produceau și distribuiau lubrifianți in diferite regiuni ale Frantei, au decis sa-si uneasca fortele si au fondat ceea ce urma sa devina prima firma franceza independenta specializata in fabricarea de produse de lubrifiriere: IGOL Franța.

IGOL Franța este acum numărul 1 in Franta si numarul 2 in Europa intre producătorii independenti de lubrifianți.

De atunci, nu a încetat să promoveze calitatea si inovația pentru a stabili cu fiecare dintre clientii sai un parteneriat de succes.

Galerie foto

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.