Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

IGOL – constiinta ecologica  

“Noi nu mostenim pamantul de la parintii nostrii, il imprumutam de la copii nostri.” Antoine de Saint-Exupery

Dezvoltarea durabila este cea care indeplineste nevoile generatiilor viitoare si raspunde acestora. Ca actor al acestei lumi, implicat in viitor si in viata de zi cu zi, IGOL alege sa lucreze la elaborarea de noi fluide: bio lubrifiantii.

Termenul de BIO LUBRIFIANTI se refera la lubrifiantii care sunt biodegradabili si nu sunt toxici pentru oameni si circuitul acvatic.

Lubrifiantii biodegradabili vor deveni una din necesitatile pentru supravietuirea multor activitati, de fiecare data cand este in contact cu zonele sensibile.

Lucrarile  de constructii, spatiile verzi, exploatarile forestiere, transporturile navale, agricultura, transporturile feroviare, sporturi nautice si de iarna, turbine hidro electrice, vaseline, produsele pentru hidraulica, toate vor fi implicate.

In Elvetia, Germania, Austria, ca sa nu mai vorbim de tarile Scandinave, lubrifiantii compatibili eco sunt o parte din viata de zi cu zi. Ei au devenit de succes, mult mai de succes decit lubrifiantii clasici pe baza se minerale.

 Pe langa faptul ca sunt bio, eco si curati, acesti lubrifianti sunt:

        - Remarcabili: prima calitate trebuie sa fie speranta de viata.

Ei au o durata mai mare de folosire, deseurile sunt reduse si riscurile de poluare pe durata de schimb scad. Baza sintetica utilizata ofera o plaja mai larga de temperaturi.

     - Degradabil rapid in sol sau apa:

Orice urmare a poluarii este vizibila in mediu. O picatura de ulei polueaza pana la 3 mc de apa. Pentru a proteja imaginea regiunilor noastre si a companiilor noastre trebuie sa reducem aceste poluari.

     -  Nu e toxic:

Lubrifiantii bio sunt testati pe pesti, dar si pe fauna, alge, bacterii, etc. Testele sunt realizate de numeroase organizatii: Germania cu “Blauer Engel”, Olanda cu “Vamil”, Japonia cu “JEA”.

Grija acordata mediului este esentiala pentru conceptul nostru de afaceri .

Munca noastra in privinta ecologiei si a calitatii produselor IGOL, se concentreaza in mod special pe furnizarea catre clientii nostrii de solutii sigure si eficiente de cost.

In caltate de client, aveti un partener care dezvolta solutii de lubrifiere pentru a va satisface cerintele viitoare

 

Avem certificatele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004.

Citeste despre Bio-Lubrifianti.

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.