Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Igol in Romania

Grupul IGOL a decis in anul 2006 se exporte produsele sale si in Romania.

 

IGOL si EDY IMPEX 2003 au decis sa-si uneasca eforturile in domeniul comercializarii de uleiuri si vaseline pe piata romaneasca.

 

EDY IMPEX 2003 este importatorul si distribuitorul oficial al lubrifiantiilor IGOL in Romania. Distribuim cu mândrie lubrifiantii IGOL pentru toate sectoarele de activitate: automobile, motociclete, camioane,  utilaje de construcții si agricole, barci, nave, industrie, etc.

Compania noastra: EDY IMPEX 2003

 

În 2003, Constantin Popa a deschis o companie pentru a distribui lubrifianți și produse petroliere. Încă de atunci, EDY IMPEX 2003 este o afacere deținută și exploatată de familie, care comercializează lubrifianți și produse petroliere.

Dispunem de un depozit in Bucuresti.

 

Putem răspunde rapid și eficient cerințelor tuturor clienților noștri. Comercializăm și distribuim o gamă completă de uleiuri și unsori de înaltă performanță, adaptați perfect nevoilor dumneavoastră. Principalul obiectiv este facilitarea către consumator a unei oferte complete de lubrifianti si unsori care respecta standardele europene, de care are nevoie consumatorul pentru propriul parc de camioane, utilaje de constructii si agricole.

 

Pentru o astfel de abordare este necesară folosirea unor căi de vânzare şi comunicare eficiente. Din acest motiv ne concentram eforturile pe nevoile clientilor. Echipa noastra este compusa din specialisti tineri si motivati care sunt in masura sa ofere nu numai lubrifianti de calitate, dar si cea mai profitabila solutie in satisfacerea nevoilor clientilor.

 

Compania EDY IMPEX 2003 vă oferă lubrifianți de înaltă performanță, adaptați perfect nevoilor dumneavoastră.

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.