Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

IGOL pe plan international

Producătorul IGOL de lubrifianti este prezent în peste 30 de țări din întreaga lume (Europa-Africa-Asia) și exporta mai mult de 3 milioane de litri pe an si acest lucru nu este intamplator.

IGOL este specializat in dezvoltarea de lubrifianti de calitate pentru autoturisme, motociclete, agricultura, transporturi, constructii, vehiculele utilizate în industria minieră si marine, precum și lubrifianți de specialitate și fluide de prelucrare a metalelor, pentru toate tipurile de mașini-utilaje și echipamente.

IGOL, solutia lubrifianta

Atat in Franta, cat si pe plan mondial mii de profesionisti au incredere in produsele IGOL.

Ei au gasit "solutia lubrifianta" in marca IGOL. Stiu ca in orice moment critic pot sa se bazeze pe profesionalismul angajatilor IGOL. Partenerilor le oferim pe langa un simplu raport comercial sau tehnic, o relatie bazata pe incredere, consiliere, servicii si interactiune.

Alege performanta

Calitatea serviciilor, consultantanta si profesionalismului tehnicienilor si inginerilor IGOL a dus la victoria prestigioaselor echipe ca: LAROUSSE F1, KAWASAKI, YAMAHA, SUZUKI, LADA-POCH, PERLINI sau FERRARI Club Italia, FORCE ONE RACING, etc.

 

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.