Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

IGOL creaza lubrifiantii de maine

 

Protectia mediului, inovatiile tehnologice, precum si performantele sistematice: IGOL este rezultatul activitatilor de cercetare si dezvoltare.

O privire spre viitor da nastere la noi proiecte: cercetarea privind fluide hidraulice biodegradabile sau productia unui lubrifiant făcut din produse vegetale destinat industriei alimentare.

Respectand normele ISO 14001 in materie de cercetare si fabricatie, marca IGOL participa activ la protectia mediului inconjurator.

IGOL lucreaza pentru viitor.

Ca producator, IGOL este echipat cu un laborator certificat ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. O echipă de chimisti se dedica complet cercetării, formularii si controlului calitatii.

Gama noastra larga de produse este constituita din peste 500 de formule diferite, testate și verificate printr-o prelevare sistematica de probe.

Datorita departamentului de cercetare si dezvoltare, IGOL va ofera:

  • o gama completa care corespunde standardelor europene.
  • o gama de produse speciale pentru intretinere si manufacturare destinate industriei.
  • un serviciu zilnic de analiza a uleiului folosit.
  • un plan de gresare si lubrifiere adaptat cerintelor dumneavoastra.

 

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.