Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Livrarea Produselor

1. Produsul va fi livrat Clientului in sistem de curierat door-to-door catre Client in timpui declarat de catre societatea de curierat sau poate fi livrat de catre Vanzator in 48 ore de la primirea comenzii pentru produsele aflate in stoc.

2. Pentru produsele care nu sunt pe stoc livrarea se face in 30 zile lucratoare de la primirea comenzii.

3. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc.), Vanzatorul va informa cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare. De asemenea, Produsul poate fi ridicat de catre Client de la punctul de lucru din Bucuresti al Vanzatorului  intre orele 9 - 17, conform optiunii Clientului.

4. Comenzile primite pana in ora 14:30 vor fi preluate de curier si livrate clientului a doua zi. Cele primite dupa ora 14:30 vor fi livrate in 48 de ore.

5. Vanzatorul asigura transportul gratuit pentru comenzi cu valoare totala de peste 1200 lei (TVA Inclus) in toate localitatile pentru care societatea de curierat nu percep kilometrii suplimentari. Pentru a vedea dacă localitatea dvs. se află în aria de acoperire a curierului vizitaţi paginile de internet

NEMO EXPRES

6. Livrarea gratuita nu este valabila pentru produsele in promotie si discounturi decit daca este specificat acest lucru, chiar daca suma comenzii la promotie depaseste 1200 lei (TVA inclus).

7. Comenzile en gros au conditii speciale de livrare (comunicate la fiecare comanda).

8. Pentru localităţile pentru care se percep km suplimentari, costul km suplimentari se suportă de către client. Clienţii vor fi informaţi despre aceste costuri la momentul confirmării comenzii. Costul se calculează în funcţie de distanţă şi greutatea coletului.

9. Dacă localitatea dvs. nu se află în aria de acoperire a curierului, puteţi în continuare beneficia de livrare gratuită cu condiţia să ridicaţi dvs. produsele din cea mai apropiată localitate aflată în aria de acoperire a curierului.

10. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

12. Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

13. Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate

14. Va rugam desfaceti coletul in fata curierului. Responsabilitatea deteriorarii produselor pe timpul transportului revine firmei de curierat.

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.