Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Cum cumpar

1. Clientul/Utilizatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea Comenzii, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

4. De asemenea, Produsul poate fi ridicat de catre Client de la punctul de lucru din Bucuresti al Vanzatorului intre orele 9 - 17, de luni pana vineri.

5. Plata se poate face cu numerar sau card (POS) la ridicarea Produsului.

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.