Info & Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:30 | 021 344 00 34 / 0722 331 397

Lubrifianti auto – calitate incontestabila

Edy Impex 2003 este importatorul oficial al grupului francez Igol si are ca principal obiect de activitate comertul en – gros si en – detail cu lubrifianti si produse conexe care poarta aceasta marca. Prezent in toate sectoarele economice si in nu mai putin de 35 de tari la nivel mondial, brandul Igol este lider absolut in domeniul lubrifiantilor. Produsele fabricate sunt omologate oficial si supuse unor teste grele inainte de lansarea lor pe piata. Asadar, putem spune despre calitatea acestor lubrifianti auto ca au o calitate incontestabila.

Mai multe detalii despre noi dar si despre gama de produse completa puteti gasi pe site-ul nostru www.igol.ro. In randurile urmatoare va vom oferi cateva recomandari privind locul unde este cel mai bine sa il aruncati pe cel vechi pentru a nu contamina mediul inconjurator.

Cum sa gospodariti lubrifiantii auto ramasi nefolositi?

Orice posesor de masina cunoaste faptul ca periodic, pentru a mentine motorul si cutia de viteze la o functionare optima, trebuie sa schimbati tot ce inseamna lubrifianti auto. Cand vorbim de achizitionarea unor lubrifianti auto, automat vorbim si despre ceea ce se intampla cu cele vechi, uzate. Din pacate inca mai sunt persoane ce pur si simplu il arunca, fie la tomberoanele de gunoi de langa blocuri, fie chiar si mai rau, in sistemul de canalizare, fie cel din casa, fie cel de pe strada. In acest articol va vom detalia procedurile corecte de a va dispensa de recipientele cu uleiuri auto uzate.

De cele mai multe ori, unitatile service care fac si schimbari de lubrifianti auto, pun la dispozitia clientului si posibilitatea de a-l prelua pe cel uzat in vederea transportarii acestuia in facilitati de reciclare sau neutralizare. Insa de ce acesti lubrifianti auto uzati prezinta un asemenea pericol pentru natura? E simplu, datorita benzenului dar si a altor substante pe baza petroliera ce sunt regasite la aproape orice tip de lubrifianti auto, acestea, odata ajunse in contact cu mediul sau cu apa pot produce daune semnificative. Ca si un mic exemplu, aruncarea a 3 litri de lubrifiant uzat intr-un rau, va provoca poluarea a aproximativ 5 tone de apa, facand practic imposibila existenta vietuitoarelor.

Recomandari finale din partea specialistilor nostri

Deoarece acesti lubrifianti auto odata ce devin uzate, ele mai pot fi folosite, iata cateva exemple de utilizari pentru acestea. De exemplu, daca doriti sa va protejati gardul din lemn din jurul casei de efectele daunatoare ale mucegaiului sau intemperii, puteti sa le folositi fara probleme pentru a imbiba bucatile de lemn care compun gardul. Totodata, va puteti folosi de ele  si pentru a lubrifia utilajele agricole sau chiar si balamalele de la usile din casa.

Dorim sa crestem gradul de responsabilitate fata de mediul inconjurator a fiecaruia dintre dumneavoastra, astfel incat nu numai dumneavoastra, dar si copii copiilor dumneavoastra sa se poata bucura de o lume curata si o natura placuta.

Edy Impex 2003 este o companie responsabila si va ofera posibilitatea de a achizitiona in cele mai bune conditii lubrifianti auto si sa le utilizati totodata in siguranta. Mai multe detalii despre produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie puteti sa aflati pe site-ul nostru www.igol.ro.

Inapoi la stiri...

foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.